Alulról átvilágítható reklámtáblák

Nagyon jó megoldást jelentenek reklám és hirdetés szempontjából, az ügyfeleket figyelmét az éjszakai órákban is megragadják.

Nagyon jó hirdetési megoldást jelentenek, mivel általuk Önök az éjszakai órákban is láthatóvá válnak. A legújabb irányzat a LED (fénykibocsátó dióda) technológiával megvilágított reklámtáblák, amelyekben a fényforrás nagy fényerőt, hosszú élettartamot és nem utolsósorban energia-megtakarítást biztosít. Olcsóbb megoldást jelentenek a halogénlámpával megvilágított reklámtáblák.

Kínálatunkban bármilyen alakú és nagyságú reklámtáblákat megtalál, szakképzett dolgozóink a tervezéstől a beszerelésig mindent biztosítanak. A szerelést a nehezen megközelíthető helyeken is játszva megoldjuk, gazdag tapasztalataink vannak reklámtáblák toronyházakra való helikopter segítségével végzett szerelésében, kisebb épületeknél és pilonok esetén emelődaru vagy állványzat segítségével.

Termékeink minőségét bizonyítja a környező országokba szállított reklámtermékünk sokasága, melyekkel a nehéz konkurencia környezetben is érvényesülni tudtunk.